Muzika

Ceo univerzum u nekoliko minuta – EXIT objavio aftermovie ovogodišnjeg izdanja festivala!

Foto: EXIT Photo Team

Foto: EXIT Photo Team

EXIT je ove godine kreirao svoj jedinstveni Univerzum, u kom su svetla reflektora usmerena ka posetiocima, a svaki pojedinac je najsjajnija zvezda, ravnopravna sa vodećim svetskim izvođačima. U kom su svi slobodni da budu ono što jesu, da budu srećni i hrabri, da veruju i maštaju, da vole i menjaju svet. „Eho ovog trenutka odjekivaće vekovima“ – rekao je motivacioni govornik Aubrey Marcus na otvaranju festivala, a upravo iz EXIT Univerzuma svetu je poslata visokofrekventna energija ljubavi i slobode. U iščekivanju narednog izdanja festivala, koje će biti održano od 11. do 14. jula 2024. godine, EXIT kroz zvanični aftermovie predstavlja parče svog univerzuma.

EXIT UNIVERSE 2023 | The Official Aftermovie

Sazvežđe sačinjeno od preko 200.000 najsjajnijih zvezda učinilo je EXIT Univerzum celovitim, jedinstvenim, posebnim i magičnim, energijom koju je svaki pojedinac doneo na Tvrđavu. Njihova međusobna ukrštanja, zajednička iskustva, zagrljaji, poljupci, trenuci koje su živeli uživo i uspomene koje su zajedno kreirali, doneli su višedimenzionalno muzičko, duhovno i kosmičko iskustvo, koje je doseglo granice univerzuma – doslovno, prvim ikad otvaranjem festivala iz svemira.

EXIT Univerzum upotpunilo je emotivno ponovno okupljanje sa kultnim bendom The Prodigy, proslava 50 godina hip-hopa sa najvećom rep grupom svih vremena Wu-Tang Clan, zvezdana prožimanja koja su doneli Skrillex, Eric Prydz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Keinemusik, Viagra Boys i mnogi drugi, kao i svaki pojedinac, svaka najsjajnija zvezda, ujedinjeni u porukama ljubavi i slobode!

Sa ovom energijom, beskompromisnim poverenjem i podrškom izvođača, publike i fanova festivala koji snažno stoje uz njega već više od dve decenije, EXIT sigurno korača u 2024. godinu, kada će od 11. do 14. jula još jednom postati omiljeno mesto okupljanja posetiocima širom sveta. Ulaznice za EXIT 2024 zvanično će biti puštene u prodaju u utorak 10. oktobra tačno u podne!