Događaji

Još jedan veliki koncert u Beogradu, Ed Širan dolazi na Ušće

FOTO: YouTube Screenshot

FOTO: YouTube Screenshot

Britanska pop zvezda Ed Širan održaće koncert na beogradskom Ušću, 17. avgusta 2024. godine.

Na zvaničnom internet sajtu popularnog britanskog kantautora objavljeni su datumi evropskog dela njegove „+ – = ÷ x Mathematics“ turneje, među kojima je i Beograd.

Širan će na Ušću, kako se navodi, nastupiti 17. avgusta, a ulaznice će biti puštene u prodaju u četvrtak, 26. oktobra u 10 časova.

Da biste prvi saznali kada će ulaznice biti dostupne, možete se prijaviti za obaveštenja o događaju popunjavanjem obrasca na www.honeycomb-live.com.

Ulaznice će biti dostupne na zvaničnim sajtovima:

edsheeran.com
honeycomb-live.com
efinity.rs
gigstix.com

Prema informacija sa navedenih sajtova, najjeftinija ulaznica za beogradski koncert Eda Širana je za parter i košta 8.900 dinara.

Ulaznica za prvu kategoriju tribina košta 15.000 dinara, za drugu kategoriju tribina 12.500 dinara, a za treću kategoriju tribina 10.000 dinara.

Kako se navodi, kupovina karata je ograničena na šest ulaznica po kupcu.

Deca do 16 godina mogu prisustvovati koncertu uz pratnju punoletnog lica.

Osim u Beogradu, Širan će u ovom regionu održati koncerte i u Zagrebu (10. avgusta), Bukureštu (24. avgusta) i Sofiji (31. avgusta).

Podsetimo, koncert Eda Širana je drugi veliki koncert na Ušću koji je najavljen za iduću godinu, pošto će 24. maja na istom mestu nasupiti nemački bend Rammstein.