Politika

Prikupljanje potpisa za Srpsku naprednu stranku i u Požarevcu

FOTO: https://www.facebook.com/sasa.pavlovic.pozarevac

FOTO: https://www.facebook.com/sasa.pavlovic.pozarevac

Veliki broj sugrađana juče je svojim potpisom u Požarevcu podržao listu Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ na predstojećim parlamentarnim izborima.

Prikupljanje potpisa bilo je organizovano u sedištu Gradskog odbora SNS-a, Centru za kulturu i u Kostolcu.

Miodrag Stepanović, predsenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke je juče istakao da su se oni prvi u gradu okupili i da će prvi prikupiti potpise.

„Na sve tri lokacije nalazi se preko 500 ljudi koji su došli da daju potpis podrške Srpskoj naprednoj stranci. Kao Gradski odbor mi ćemo dati svoj puni doprinos da Srbija ne sme da stane. Ne smemo i nećemo dozvoliti da one političke stranke, odnosno prozapadne orijentacije i pojedine desne orijentacije vrate Srbiju unazad 20 godina. Svi su bili na vlasti i svi su pokazali šta umeju, odnosno šta ne umeju. Mi smo ovde da svojim potpisima podrške damo pun vetar u leđa Srpskoj naprednoj stranci i naravno Aleksandru Vučiću. Zato ćemo mi prvi prikupiti potpise i prvi predati potpise podrške naših birača, građana i simpatizera i zauzeti mesto broj jedan. Budite sigurni da ćemo na ovim izborima 17. decembra odneti ubedljivu pobedu, zato što mi radimo, vredni smo i zato što ljude ne lažemo, razgovaramo i rešavamo probleme“, naveo je Stepanović.

FOTO: Boom93

On je dodao da su i građani koji nisu članovi ove stranke, došli i žele da svojim potpisom daju podršku njihovoj listi.