Društvo

Koje je radno vreme sa strankama u Gradskoj upravi?

Foto: Boom93/J. Milenković

Foto: Boom93/J. Milenković

Načelnik Gradske uprave Grada Požarevca Lazar Stanojević, doneo je Rešenje o radnom vremenu u ovoj ustanovi, kojim se utvrđuje raspored, početak i završetak radnog vremena, uvođenje dežurstava i pripravnosti za rad van radnog vremena, način prijema stranaka i korišćenja odmora zaposlenih u toku dnevnog rada u Gradskoj upravi Požarevac.

Poslovi matičara (prijavljivanje rođenja, venčanja i smrti) vrše se svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova.

Prijem podnesaka građana u pisarnici Gradske uprave vrši se svakog radnog dana od 7.30 do 14  časova.

Prijem građana i podnesaka u Odeljenju za društvene delatnosti vrši se svakog radnog dana u periodu od 07.30 do 14 časova.

Prijem građana i podnesaka u Odeljenju za urbanizam i građevinske poslove vrši se svakog radnog dana u periodu od 07.30 do 14 časova.

U okviru petodnevne radne nedelje, koja traje od ponedeljka do petka, zaposleni u Gradskoj upravi rade svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova.

Na predlog rukovodioca unutrašnje organizacione jedninice, uz odobrenje načelnika Gradske uprave, može se utvrditi drugačiji raspored radnog vremena i drugačiji početak i završetak radnog vremena u zavisnosti od prirode posla i ukazane potrebe (inspekcijski poslovi, poslovi komunalne policije, poslovi zaključenja braka, poslovi održavanja, poslovi higijene i sl.).