Politika

Proglašena još jedna lista za parlamentarne izbore: Na njoj osam kandidata iz okruga

N1 screenshot

N1 screenshot

Republička izborna komisija proglasila je petu izbornu listu za predstojeće parlamentarne izbore 17. decembra.

Lista nosi naziv „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju – Srpska koalicija Nada – Nacionalno demoktaska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POКS) – Vojislav Mihailović.

Na ovoj listi nalazi se osam kandidata iz Požarevca i Braničevskog okruga.

Najbolje rangirani kandidat je Zlatko Šulović, inženjer tekstila iz Velikog Gradišta, koji se nalazi na 42. mestu. Nakon njega, na 65. poziciji je Živica Jović, magistar biotehnologije iz Žabara. Aleksandar Matić, doktor stomatologije iz Požarevca nalazi se na 71. mestu, dok je Marijola Momčilović, bibliotekar iz Velikog Gradišta na 90. mestu. Nikola Lazić, preduzetnik iz Kostolca je zauzeo 128. poziciju, a 134. Jelena Savić, diplomirani ekonomista, koja je takođe iz Kostolca. Strukovni pravnik Sonja Petrović iz Opštine Malo Crniće nalazi se na 180. mestu. Na 202. mestu je Saša Vujčić, tehničar drumskog saobraćaja iz Golupca.

Podsetimo, do sada je proglašeno pet izbornih lista za predstojeće parlamentarne izbore, a ko su kandidati iz Požarevca i Braničevskog okruga na ostale četiri liste možete pogledati OVDE.