Hronika

Preminula devojka koja je jutros skočila sa zgrade

FOTO: Boom93/N.Stojićević

FOTO: Boom93/N.Stojićević

Devojka koja je jutros skočila sa četvrtog sprata zgrade u Tabačkoj čaršiji podlegla je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, potvrđeno je našem mediju iz Policijske uprave Požarevac.

Podsetimo, I.M. (1994) je skočila jutros oko 7 sati sa četvrtog sprata i najpre pala na nadstrešnicu jednog od lokala, a potom na trotoar.

Nakon pada zadobila je teške telesne povrede i bila zbrinuta u Opštoj bolnici u Požarevcu, ali je zbog težine povreda transportovana za Beograd, gde je preminula nakon nekoliko sati.

U Policijskoj upravi Požarevac rekli su za Boom93 da se ovaj slučaj još uvek istražuje, ali, najverovatnije je da se radi o samoubistvu.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu:

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.