Politika

RIK proglasio izbornu listu Narodne stranke: Na listi dvanaest kandidata iz Požarevca

Boom93/M.Veljković

Boom93/M.Veljković

Republička izborna komisija proglasila je jedanaestu izbornu listu za predstojeće parlamentarne izbore 17. decembra.

Lista nosi naziv Narodna stranka - Siguran izbor. Ozbiljni ljudi - Vuk Jeremić, Dr Sanda Rašković Ivić, Siniša Kovačević, Vladimir Gajić, Marina Lipovac Tanasković.

Na ovoj listi nalazi se dvanaest kandidata iz Požarevca i Braničevskog okruga, a najbolje je rangiran Nenad Ilić, diplomirani ekonomista iz Požarevca, koji se nalazi na 30. mestu na listi.

Na 61. mestu nalazi se Zoran Dobrosavljević, rudarski tehničar, dok je odmah za njim na 62. poziciji Mirjana Aleksić, administrativni tehničar, oboje iz Požarevca. Dejan Životić, menadžer u službi obezbeđenja je na 85. mestu ove liste.

Na listi su takođe i Vanja Petrović, diplomirani komunikolog iz Kostolca, koja se nalazi na 102. mestu, kao i Filip Božilović, programer iz Požarevca, na 121 poziciji. Na 130 mestu je Aleksandra Božilović, master ekonomista, a na 134. Katarina Pekić, prehrambeni tehničar koje su takođe iz Požarevca. Aleksa Životić, vozač motornih vozila iz Požarevca, nalazi se na 165. mestu, a na 197. nalazi se Zorica Urošević, službenik obezbeđenja iz Požarevca.

Pri kraju liste su još dva kandidata iz Požarevca, Jelena Živković, diplomirani ekonomista na 214. poziciji, a na 227. mestu je Katarina Ilić, privatni preduzetnik.