Politika

Na izbornoj listi Nove stranke jedan kandidat za poslanike iz Požarevca

Foto: Boom93/M. Veljković

Foto: Boom93/M. Veljković

Republička izborna komisija proglasila je još dve izborne liste za predstojeće izbore, a na jednoj od njih nalazi se jedan kandidat za poslanika iz Požarevca.

Na izbornoj listi koja nosi naziv Srbija na zapadu - Zoran Vuletić - Nemanja Milošević - Da se struka pita - Vladimir Kovačević, nalazi se jedan kandidat iz Požarevca.

Jovica Živanović, ugostitelj, nalazi se na 44. mestu ove liste i on je ujedno jedini kandidat na ovog listi iz Požarevca i Braničevskog okruga.

Rik je proglasio i izbornu listu pod nazivom Mi - Glas iz naroda, prf. dr Branimir Nestorović, na kojoj nema kandidata iz Požarevca i okruga.

Podsetimo, Republička izborna komisija proglasila je još dve izborne liste za učešće na parlamentarnim izborima 17. decembra - "Mi glas iz naroda - profesor doktor Branimir Nestorović", koju je podnela istoimena grupa građana i "Srbija na zapadu - Zoran Vuletić - Nemanja Milošević - Da se struka pita - Vladimir Kovačević", koju je podnela Nova stranka. 

Zaključno sa jučerašnje dve proglašene liste, za predstojeće parlamentarne izbore koji će biti održani 17. decembra, proglašeno je 15 izbornih lista.