Društvo

Pogledajte kompletan novogodišnji program u Požarevcu

FOTO: Boom93

FOTO: Boom93

Novogodišnji program na Trgu oslobođenja u nedelju 31. decembra počeće u 12 časova.

Turistička organizacija grada Požarevca objavila je novogodišnji program koji Požarevljane očekuje poslednjeg dana ove godine u centru grada.

Novogodišnja euforija počeće već sutra, 28. decembra. Od 11 časova u Sportskom centru Požarevac biće organizovan program za decu I izvedena predstava „Deda mrazova radionica igračaka”. Nakon toga sledi dodela novogodišnjih paketića za decu do 10 godina.

Na Trgu oslobođe novogodišnji program 31. decembra počinje u 12 časova nastupom DJ Vlade, nakon čega sledi program za decu koji će izvesti Maskote „Maslačak“. Nastup će imati „Fusnote“, orkestar Požarevačke gimnazije, a nakon toga Dunja Dragić vokalni solista, grupa „Magic love“ i kvartet „Gvardija“.

Od 21 čas biće održan koncert grupe Voodu child koji će svirati pop i rock hitove, kada će početi i besplatna podela kuvanog vina, rakije i čaja. Nakon njih, od 23 sata do 1 sat iza ponoći nastupa bend “Nemir i strast” sa rok repertoarom.

U ponoć Požarevljane očekuje tradicionalni vatromet.

Kako je za naš medij juče rekao Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije grada Požarevca, bina za koncerte, kao i prethodnih godina, biće  postavljena u delu kod nekadašnjeg Everesta.

Ulice Tabačka čaršija i Trg oslobođenja biće zatvorene  31. decembra od 6 ujutru do narednog dana u 6h.