Društvo

Opšta bolnica zapošljava lekare na tri meseca

Foto: Neda S.

Foto: Neda S.

Opšta bolnica Požarevac objavila je oglas za prijem u radni odnos medicinskog i nemedicinskog osoblja.

Ovoj zdravstvenoj ustanovi potrebna su četiri lekara, dva referenta i jedan radnik obezbeđenja.

Raspisan je javni oglas za prijem u radni odnos:

Dva lekara opšte medicine/doktora medicine za rad u Opštoj bolnici Požarevac, na određeno vreme u trajanju od tri meseca, sa punim radnim vremenom.

Jednog doktor medicine specijaliste pedijatrije za rad u Opštoj bolnici Požarevac, na određeno vreme u trajanju od tri meseca, sa punim radnim vremenom.

Jednog doktor medicine specijaliste neurologije za rad u Opštoj bolnici Požarevac, na određeno vreme u trajanju od tri meseca, sa punim radnim vremenom.

Jednog referenta za pravne, kadrovske i administrativne poslove radi zamene privremeno odsutne zaposlene, zbog dužeg bolovanja, do povratka zaposlene.

Jednog referenta za finansijsko-računovodstvene poslove u Odseku obračuna zarade, na određeno vreme u trajanju od tri meseca, sa punim radnim vremenom.

Jednog radnika obezbeđenja bez oružja/čuvara za rad u Opštoj bolnici Požarevac, na određeno vreme u trajanju od tri meseca, sa punim radnim vremenom.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja u listu "Poslovi" kod Nacionalne službe za zapošljavanje i listu " Reč Naroda ". 

Javni oglas je danas 3. januara objavljen u listu "Poslovi".

Radni odnos će se za većinu zaposlenih koji se u ovom javnom oglasu traže zasnovati na period od tri meseca.

Više informacija možete pronaći OVDE.