Društvo

Potrebni poljoprivredni inspektori u Požarevcu i Smederevu

ilustracija/pixabay

ilustracija/pixabay

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisalo je Konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta. Zapošljavaju se poljoprivredni inspektori u 17 gradova, među kojima su i Požarevac i Smederevo.

Traži se 21 poljoprivredni inspektor u pet sektora.

U Požarevcu se traži jedan poljoprivredni inspektor za vino, rakiju, alkoholna i bezalkoholna pića.

U Smederevu se traži jedan poljoprivredni inspektor za vino, rakiju, alkoholna i bezalkoholna pića i jedan poljoprivredni inspektor za bezbednost hrane biljnog porekla.

Osim u Požarevcu i Smederevu, poljoprivredni inspektori traženi su i u Šapcu, Užicu, Leskovcu, Čačku, Zrenjaninu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Vranju, Beogradu, Zaječaru, Pirotu i Nišu.

Izbor kandidata sprovodi se iz više obaveznih faza u kojima se proveravaju opšte funkcionalne, posebne funkcionalne i ponašajne kompetencije i faze u kojoj se sprovodi intervju sa komisijom.

Rok za podnošenje prijava je osam dana i počinje da teče od danas, 1. februara.

Radni odnos zasniva se na neodređeno vreme.

Opis poslova, kao i više informacija o uslovima koje kandidat treba da ispuni, o načinu prijave kandidata, neophodnoj dokumentaciji i procesu selekcije možete pronaći na sajtu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.