Film

U bioskope stiže potpuno drugačiji film iz Marvelovog univerzuma - Madam Veb!

U domaće bioskope 15. februara stiže nesvakidašnji žanrovski složen superherojski film Madam Veb. Prvenstveno je pitanju psihološki triler, kome specijalni efekti nisu jedini aduti. Film je režirala talentovana S. Dž. Klarkson i predstaviće nam po prvi put na velikom platnu priču o poreklu Madam Veb.

U predstojećem blokbasteru Madam Veb kompanije Soni Pictures, Dakota Džonson glumi Kasandru Veb, bolničarku sa Menhetna sa neobičnim sposobnostima. Kao i Kasandra u grčkom mitu, Kasandra Veb je blagoslovena (ili prokleta, kako originalni mit jasno kaže) vidovitošću, a ova sposobnost, u kombinaciji sa njenom komplikovanom prošlošću, gurnula ju je u opasnu igru.

Svakoj dobroj superheroini je potreban pravi neprijatelj, a Kasandra pronalazi jednog dostojnog njenih sposobnosti u Ezekijelu Simsu (Tahar Rahim). On je fascinantan negativac, koji  može da vidi budućnost — ali mu ta sposobnost omogućava da vidi i sopstvenu smrt. Ezekijel postaje opsednut pronalaženjem svojih ubica pre nego što oni urade svoj posao, i to ga vodi direktno do Kasandre i njenih novih prijateljica  - Džulije Karpenter (Sidni Svini), Meti Frenklin (Seleste O'Konor) i Anje Korazon (Izabel Mersed).

Režiju potpisuje S. Dž. Klarkson (The Defenders, Jessica Jones, Dexter i Dr. House), a na scenariju je radila zajedno sa Kler Parker (producentkinja serija Život na Marsu i MI-5).

Da li će Madam Veb i njene štićenice uspeti u napetom trileru da prežive smrtonosnu sadašnjost i dočekaju moćnu budućnost, publika će saznati od 15. februara u bioskopima.