Politika

Duško Nedinić na čelu Opštine Petrovac na Mlavi

FOTO: Youtube/Screenshot
Duško Nedinić

FOTO: Youtube/Screenshot Duško Nedinić

U velikoj sali Skupštine opštine Petrovac na Mlavi održana Кonstitutivna sednica opštine Petrovac na Mlavi sa dnevnim redom od 10 tačaka na kojoj su izabrani zakonodavni i izvršni organi opštine.

Sa 36 glasova, za predsednika Opštine Petrovac na Mlavi izabran je Duško Nedinić diplomirani pravnik iz Petrovca na Mlavi, dok je  za njegovog zamenika izabran Boris Gvozdić, master prostorni planer takođe iz Petrovca na Mlavi. Obojica pomenutih su izabrani sa liste "Aleksandar Vučić - Petrovac na Mlavi ne sme da stane".

Sa 35 od ukupno 50 glasova, za predsednicu Skupštine opštine Petrovac na Mlavi izabrana je Hristina Đorđević, diplomirani master - politikolog sa liste "Aleksandar Vučić - Petrovac na Mlavi ne sme da stane".

Za zamenika predsednika Skupštine opštine Petrovac na Mlavi izabran je Dragan Marinković, diplomirani ekonomista iz Šetonja sa liste "Ivica Dačić - premijer Srbije".

Na predlog novoizabranog predsednika izabrani su i novi članovi Opštinskog veća: Milanče Aćimović iz Šetonja, Dejan Živanović iz Bošnjaka, Slobodan Perić iz Manastirice, Goran Ristić, Dragan Кrtinić, Filip Novaković i Slobodan Milošević svi iz Petrovca na Mlavi.