Društvo

SSP: Milosavljević o planu za fer izbore i ekonomski razvoj

FOTO: SSP Požarevac

FOTO: SSP Požarevac

Danas se održala konferencija za medije Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Požarevac. Konferencija je održana na štandu Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Požarevac, u Tabačkoj čaršiji.

Prisutnima se obratio predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Požarevac Vladan Milosavljević.

,,Požarevački odbori Stranke slobode i pravde, Narodne stranke i Demokratske stranke neće odustati od borbe za regularne izborne uslove, poštovanje zakona i sprečavanje prekrajanja izborne volje naših sugrađana. Koristeći sva demokratska sredstva nastavićemo sa borbom u tom pravcu i u narednom periodu, a naše sugrađane ćemo o preduzetim koracima redovno izveštavati'', rekao je Milosavljević. 

On je naveo i da nastavljaju sa predstavljanjem plana za bolji Požarevac - za Požarevac jednakih šansi, za ekonomski razvijen grad, za uređene ulice, puteve, komunalnu infrastrukturu.

,,Za Požarevac u kojem su javna preduzeća servis građana, a ne partijski plen sa statusom večitih gubitaša poput JKP “Vodovod i kanalizacija”, kome ni takav status da podsetimo nije smetao da zakupi poslovne prostorije za iznos od 12.000 evra mesečno i da to prođe bez ispitivanja bilo čije odgovornosti'', kaže on. 

Nastavljaju sa inicijativom da se udžbenici za sve đake u Požarevcu finansiraju iz gradskog budžeta, što je takođe obuhvaćeno ovim planom. 

Podsetio je da u protekle tri godine na štandovima SSP-a više hiljada Požarevljana podržalo ovu inicijativu, te da su se u više navrata zvanično obraćali gradskim vlastima sa ovim predlogom, ali da za jednu takvu odluku nije bilo sluha.

,,Ako svi ovi pritisci i zahtevi ostanu bezuspešni, to će biti jedna od prvih odluka koju ćemo mi doneti po smeni ovog režima'', zaključio je predsednik GrO SSP Požarevac Vladan Milosavljević.

FOTO: SSP Požarevac