Kultura

Nastup benda Ab Re - Prijavite se za učešće u taktilnom performansu (VIDEO)

Foto: Jelena Budimir

Foto: Jelena Budimir

U nastavku “Rođendanskog festa” u klubu KB očekuje nas promocija i performans benda Ab Re. Oni će nastupiti u petak, 15. marta.

Ab Re objavio je drugi po redu studijski album i započeo koncertnu promociju. Nastupiće u klubu KB u okviru “Rođendanskog festa”.

Nakon dugotrajnog traganja za adekvatnom žanrovskom odrednicom bend je nedavno dobio etiketu “serbian jazz in opossition”. Šta to tačno znači možete proveriti već u petak, 15. marta u klubu KB, kažu iz benda Ab-re.

Osim koncerta, bend će iste večeri sa saradnicima upriličiti realizaciju taktilno-muzičkog performansa pod nazivom “Opipajmo muziku“. 

Taktilni performans se uvek prilagodjava prostoru, ambijentu i učesnicima, i svaki je potpuno autentičan.

Prijavite se za učešće u Ab Re taktilnom performansu. Instalaciju, organizaciju i vođenje realizovaće Miloš Dilkić na temu audio-vizuelnog stvaralaštva benda Ab Re i saradnika Miloša Tomića animatora. 

Broj učesnika je ograničen na ukupno 10. Prijave za učešće u taktilnom performansu možete izvršiti isključivo porukom na e-mail adresu play@abremusic.com

Prvih deset prijavljenih učesnika dobiće nesvakidašnju priliku da opipaju muziku. Performans traje ukupno 30 minuta. Okupljanje učesnika je najkasnije u 21.45 časova, u petak 15. marta. Miloš Dilkić vas veselo i strpljivo očekuje kod klavira u klubu KB.

Koncert počinje odmah posle performansa.