Film

Objavljen trejler za nastavak filma "Džoker"

Foto: YouTube printscreen/Warner Bros. Pictures

Foto: YouTube printscreen/Warner Bros. Pictures

Hoakin Finiks vraća se kao Džoker u ostvarenju Joker: Folie à Deux, nastavku popularnog filma Tod Filipsa iz 2019. godine.

Džoker, odnosno Artur Flek, nalazi se u ludnici Arkam na kraju prvog filma, a tamo se upoznaje sa zatvorenicom Harli Kvin, koju tumači Lejdi Gaga, prenosi Danas.

Oni se zaljubljuju i deluje kao da planiraju bekstvo iz ove ludnice kako bi uživali ne samo u celom Gotamu, nego i slobodi u celom svetu.

„Ja sam niko. Nisam uradila ništa sa svojim životom, za razliku od tebe“, čuje se Harli Kvin kako kaže Džokeru u trejleru za film.

 
Prvi deo filma je služio kao priča o poreklu i videli smo Artura kao povučenog, usamljenog pojedinca, koji pokušava da bude stend-ap komičar, a usput mora da bude i klovn.

U nastavku ćemo videti šta će sve raditi sa Harli Kvin, a deluje da će dosta toga biti povezano sa muzikom, samo je pitanje šta se zaista dešava, a šta je iluzija nekog od njih dvoje.

„Reći ću vam šta se promenilo. Više nisam sam, to je ono o čemu treba da pričamo“, kaže Džoker u trejleru.

Ovaj Džoker nije se ogledao protiv Betmena

Iako je Tod Filips originalno planirao da snimi samo jedan film, on i Finiks su dugo razgovarali o nastavku i ipak odlučili da ga snime.

 
„Toliko smo voleli Arturov lik, da nismo hteli da izbaksuziramo originalni film. Izabrali smo Gagu jer je ona magična“, rekao je Filips.

O samoj radnji ne zna se puno, osim da ima puno elemenata mjuzikla, uključujući i scenski nastup, koji se već vidi u trejleru.

Film Džoker 2 stiže u bioskope 4. oktobra ove godine, tačno pet godina nakon prvog filma, a njegov budžet je navodno oko 200 miliona dolara.

Izvor: Variety