Moj grad

Rođendanski vikend ritejl parka STOP SHOP Požarevac

Povodom 6. rođendana ritejl park STOP SHOP Požarevac organizuje niz zabavnih aktivnosti uz najbolji šoping i poziva vas da se pridružite slavlju.

Od petka 19. aprila, do nedelje 21. aprila, ne propustite priliku da budete rođendanski gosti i uživate u sjajnom programu, a u nastavku teksta saznajte delić onoga što vas očekuje.

Rođendanski popusti: Svi brendovi pripremaju posebne popuste za rođendanski vikend, a saznajemo da Extra Sports prodavnica učestvuje sa akcijom do 40% popusta na sve osim na obeležene artikle i Planeta Sport do 40% popusta na sve iz nove kolekcije PROLEĆE-LETO.

Takko Fashion ima u ponudi kupon akciju, tokom koje VIP kupci dobijaju 4 kupona sa popustima od 1x30%, 2x25% i 1x20%, za kupovinu do 4 izabrana artikla. 

Galen Pharm Apoteke učestvuju sa velikom ponudom popusta i to 30% popusta na dijetetske suplemente Adrien Gagnon, 30% popusta na kozmetičke brendove: Avene, A-derma, Ducray, Klorane, Uriage, Mustela, Sebamed, Ziaja Med, Tetesept, Monoderma, 25% popusta na kozmetičke brendove: Vichy, La Roche Posay, Cerave, 20% popusta na kozmetičke brendove: Eucerin, Bioderma, Biokap, Noreva, Weleda, Guam, Hauschka, Rilastil, Alpecin, Plantur, Merz spec.dražeje, Crystal Derma, Pantogar i Elixa. 

Ne propustite da posetite i Sinsay radnju koja nudi do 50% popusta na uskršnje artikle za kuću, Dormeo home radnju koja kupcima u TOP SHOP prodavnici odobrava dodatnih 10% popusta na iznos cele kupovine i Deichmann akciju -20% na artikle marke Fila.

Pokloni za sve posetioce: STOP SHOP promo tim će šetati ritejl parkom u petak i subotu, a tom prilikom su pripremili niz poklona za posetioce, kako za naše najmlađe sugrađane, tako i za odrasle (kažu da će u subotu biti i torte). U subotu od 14:00 časova nas očekuje niz radionica i animacija za decu.

Zabava: U subotu, u periodu od 18:00 do 20:00 časova, očekuje nas rođendanska atmosfera uz svirku benda iznenađenja. 

Slavljenik vas čeka, spremio je poklone, popuste, balone, spremite se i vi da uživate kao na svakom rođendanu u dobroj muzici, torti i atmosferi.

Pridružite se slavlju ritejl parka STOP SHOP Požarevac i svojim prisustvom uveličajte rođendanski vikend događaj. 

Vidimo se!