Film

Anime film „Porodica x Špijuna Šifra: Belo” stiže u bioskope

Foto: YouTube printscreen/Con Film Srbija

Foto: YouTube printscreen/Con Film Srbija

Nakon uspešne TV adaptacije, popularni likovi bestseler mange Porodica x Špijuna spremni su za velike ekrane! Na repertoar domaćih bioskopa od 25. aprila stiže genijalni anime film „Porodica x Špijuna Šifra: Belo” sa pregršt špijunskih smicalica, a u čijem je središtu porodica sa specijalnim moćima.

Popularni manga likovi Loid i Jor dobili su svoju prvu filmsku adaptaciju zahvaljujući reditelju Takaši Katagiriju. Ovaj zabavan film predstavlja genijalnu mešavinu špijunskih sekvenci i delića života koji su seriju učinili hitom, a Katagiri je pojedine scene prikazao u spektakularnim razmerama.
 
Loid je špijun. Jor je ubica. Zajedno, oni kriju svoje dvostruke živote dok se pretvaraju da imaju savršenu porodicu. Njihova usvojena ćerka Anja, telepata, zna tajne svojih roditelja, bez njihovog znanja. Dok pod maskom da vodi svoju porodicu na zimsko putovanje, Loidov pokušaj da napreduje na svojoj trenutnoj misiji „Operacija Striks” postaje težak kada se Anja greškom umeša i pokrene događaje koji ugrožavaju mir u svetu!
 
Reditelj Takaši Katagiri je postigao delikatnu ravnotežu između komedije, neizvesnosti i uzbuđenja. U bioskopima širom zemlje od 25. aprila ljubitelji anime filmova biće u prilici da uživaju u potrazi za zlim pukovnikom i nedostižnom poslasticom u filmu „Porodica x Špijuna Šifra: Belo”.