Moj grad

Nagrađeni najbolji eksponati na 48. Međunarodnom sajmu građevinarstva

FOTO: Pexels

FOTO: Pexels

Na Beogradskom sajmu uručene su nagrade i priznanja za najbolje eksponate na 48. Međunarodnom sajmu građevinarstva.

Žiri za dodelu priznanja odlučio je da nagradu „Nova vizura“ dodeli: za kategoriju “Građevinski materijali” kompaniji Metal – product Smederevska palanka, koja je osvojila nagradu i u kategoriji “Građevinska mehanizacija”.

Preduzetnička radnja Promobet iz Mladenovca osvojila je nagradu u kategoriji “Prefabrikovani sklopovi za građenje”, a kompanija Roto Srbija iz Alibunara u kategoriji “Instalacije u oblasti graditeljstva”.

Među nagrađenim kompanijama u različitim kategorijama su još i Studio Present Subotica, Decoustic Beograd, Bonomini Italy, IKL Industrijski kombinat Livnica Guča, Fieo Indija. Specijalna priznanja osvojile su kompanije Peštan Aranđelovac, Dušan Glavaški, AD Polet IKG.

Sajam pod sloganom od „Od vizije do ostvarenja“ završava se danas, 25. aprila u 17 časova. Tokom četiri dana održavanja predstavilo se više od 500 izlagača, a među njima i oni iz Australije, Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Češke Republike, Francuske, Nemačke, Grčke, Mađarske, Italije, Crne Gore, Kine, Poljske, Azerbejdžana, Indije, Severne Makedonije, Rumunije, Slovenije, Španije, Holandije i Turske.