Muzika

Evrovizija 2024: Poznati izvođači koji otvaraju prvo polufinale

Domaćin ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu Evrovizije 2024, pozvao je Eleni Fureiru, Erika Sadea i Šanel da otvore prvo polufinale zakazano za 7. maj.

Pod nazivom United By Music, nastup koji će izvesti ne prikazuje samo zvanični slogan Pesme Evrovizije, već i poruku da ne morate da trijumfujete na takmičenju da biste bili pobednici.

Ova tri izvođača su svojim evrovizijskim nastupima stekla mnogo novih fanova i od tada su objavili mnogo velikih hitova.

Uz 24 plesača na sceni, Eleni, Šanel i Erik će izvesti pesme sa kojima su učestvovali na takmičenju i osvojili drugo i treće mesto. Biće to spektakularan šou koji će u velikom stilu otvoriti ovogodišnju Pesmu Evrovizije.

„Želimo da ovogodišnje izdanje započnemo velikom pop pesmom koja pokazuje ogromnu ljubav Švedske prema ovom takmičenju i pokazuje kako nas sve ujedinjuje muzika. Tri fantastična izvođača iz različitih delova Evrope, koji možda nisu osvojili zlato, ali su srca publike. Ovaj nastup će podići letvicu za celu nedelju i nadamo se da će se svideti publici“, rekao je o ovome Edvard af Silen, reditelj i scenarista Pesme Evrovizije 2024.