Politika

Proglašene još tri izborne liste za lokalne izbore

Foto: Boom93/M. Veljković

Foto: Boom93/M. Veljković

Gradska izborna komisija u Požarevcu je 10. maja proglasila još tri izborne liste koje će se naći na izbornom listiću na lokalnim izborima 2. juna.

Pod rednim br. 4. proglašena je Izborna lista MI - GLAS NARODA - POŽAREVAC, koju je podnela Grupa građana MI - GLAS NARODA - POŽAREVAC.

Na lokalnim izborima koji će biti održani za manje od mesec dana, pod rednim br. 5. naći će se Izborna lista BIRAM BORBU – POŽAREVAC (NARODNI POКRET SRBIJE - DEMOКRATSКA STRANКA – NARODNA STRANКA), koju je podnela Кoalicija: BIRAM BORBU – POŽAREVAC.

Za sada na poslednjem mestu na izbornom listiću, odnosno pod rednim br. 6. biće Izborna lista Jedina NADA za Požarevac – Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS), koju je podnela politička stranka POКRET OBNOVE КRALJEVINE SRBIJE.

Podsetimo, do sada su pored ove tri proglašene još tri izborne liste, koje je Gradska izborna komisija u Požarevcu proglasila za lokalne izbore koji se održavaju 2. juna.

Prethodno je GIK proglasila izbornu listu "Aleksandar Vučić - Požarevac sutra". Koaliciju "Aleksandar Vučić - Požarevac sutra" čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije i Srpska stranka Zavetnici.

Ko je sve na ovoj listi možete pogledati OVDE.

Pod rednim brojem 2, GIK je proglasila izbornu listu ''VLAŠKA STRANKA – Ljiljana Ugrinović'', a ko se nalazi na ovoj listi možete pogledati na sledećem linku.

Takođe, proglašena je i izborna lista Grupe građana Iskorak, a ko se od kandidata za odbornike nalazi na ovoj listi možete pogledati OVDE.