Film

Na velika platna stiže sportski anime Haikyu!! The Dumpster Battle

FOTO: Youtubescreenshot

FOTO: Youtubescreenshot

U svim bioskopima širom zemlje očekuje vas od 30. maja nova anime zabava uz film „Haikyuu!! The Dumpster Battle”. On u domaće bioskope dolazi bez sinhronizacije, samo s engleskim titlom u distribuciji Con Film-a.

Sportski anime film „Haikyuu!! The Dumpster Battle”, nastavlja priču nakon 4. sezone planetarno popularne anime serije Haikyu, nastale prema istoimenoj bestseler mangi autora Haruichi Furudate koja je prodata u više od 60 miliona primeraka. Zbog svega navedenog, ne čudi da je Haikyu na svetskom box office-u zaradio više od 70 miliona dolara što ga čini drugim najuspešnijim anime filmom u ovoj godini!

U filmu je prikazan finalni odbojkaški meč ekipa Karasuno High i Nekoma High School, a koji je poslednja epizoda četvrte sezone najavila. Međutim, ovaj meč igra se samo jednom, a gubitnička ekipa biće eliminisana zauvek!

Reditelj filma je Susumu Mitsunaka, koji je režirao i kompletnu Haikyu seriju, ali i radio na animaciji za Miyazakijev blokbaster „Dečak i čaplja”. Glasove i u filmu daje glumačka postava iz serije - Ayumu Murase -  Shoyo Hinata, Yuki Kaji je Kenma Kozume, a Kaito Ishikawa je Tobio Kageyama.

Haikyu film je nastavak senzacije, bez ikakvog kompromisa! Pogledajte ga od 30. maja na velikim platnima širom zemlje.