Film

,,Loši momci: Sve ili ništa”: Najeksplozivniji detektivi Majamija se vraćaju u bioskope!

FOTO: Youtube screenshot

FOTO: Youtube screenshot

Najpoznatiji „Loši momci” se vraćaju u bioskope sa svojom kultnom kombinacijom urnebesne akcije i komedije, ali ovog puta sa malim preokretom: sada oni beže od zakona! Ne propustite Vila Smita i Martina Lorensa u četvrtoj avanturi - od 5. juna u bioskopima širom zemlje!

Prema scenariju Krisa Bremnera i u režiji Adila El Arbija i Bilala Falaha, u bioskope stiže četvrti film u akcionom serijalu „Loši momci” koji je krenuo 1995. godine, a nastavio se „Lošim momcima 2” (2003.) i  trećim filmom „Loši momci zauvek” (2020).

Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) spremni su za novu akciju, najuzbudljiviju i najopasniju do sada! Nakon što se eksplozivni dvojac nađe usred istrage ilegalnog šverca droge u Majamiju, a koji je povezan sa njihovim nekadašnjim policijskim kapetanom, apsolutno sve što su mogli da zamisle – krenuće nizbrdo!

Uz Smita i Lorensa u četvrtom filmu glume Aleksander Ludvig, Vanesa Hadžens, Erik Dejn, Paola Njunjez, Taša Smit i Ijan Grufud.

Jedna od najuspešnijih i najomiljenijih franšiza iza sebe ima tri velika blokbastera i spin-off seriju L.A.’s Finest (2019.). Poslednji film franšize „Loši momci zauvek” (Bad Boys 4 Life) koji je izašao 2020. bio je najuspešniji film godine i čitave franšize. Samo mesec i po dana nakon izlaska tog filma – sve se zatvorilo zahvaljujući pandemiji, što ga čini i jednim od poslednjih blokbastera koji je izašao te godine.

„Loši momci: Sve ili ništa” premijerno očekujemo 4. juna, a na repertoaru bioskopa širom zemlje naći će se od 5. juna.