Muzika

Lanna trijumfalno započela svoju rezidenturu na Ibici: Najmlađa članica EXIT porodice zapalila španski rejverski raj!

FOTO: EXIT Promo

FOTO: EXIT Promo

Vunderkind domaće elektronske scene, mlada Lanna, u petak je nastupila u čuvenom klubu Hi Ibiza trijumfalno započevši svoju letnju rezidenturu na ostrvu najboljeg noćnog provoda! Nastupivši sinoć rame uz rame sa izvođačima kao što su Meduza & James Hype, Ida Engberg i Chelina Manuhutu, Lanna je pokorila još jednu internacionalnu binu kao jedna od najmlađih DJ-ica koje su stajale za čuvenim DJ pultom. Veličinu njenog uspeha potvrđuje i činjenica da je uprkos inicijalnom planu da Lanna nastupi u manjoj prostoriji unutar kluba, zahvaljujući svom talentu imala čast da zatvori glavnu binu Hi Ibize, takozvani Theatre. Mlada producentkinja oglasila se na svom Instagram nalogu nakon nastupa: „Uživala sam u svakoj sekundi, od otvaranja kluba, do zatvaranja Teatra nakon ovih neverovatnih momaka! Bili ste najbolja publika IKAD!”

Prva predstavnica EXIT Echosystema vratiće se na Ibicu u avgustu i septembru za još tri nastupa u sklopu svoje rezidenture, a u međuvremenu će nastupiti u Las Vegasu, Londonu, Minhenu, Konstancu, Zagrebu,  Šibeniku, na Adi Bojani, i naravno u Novom Sadu na ovogodišnjem izdanju EXIT festivala. 

„Neizmerno smo ponosni na Lannu. Za nepunih godinu dana od kada smo je potpisali ispred našeg centra za razvoj talenata i sa tek navršenih 18, njena međunarodna karijera se razvija svetlosnom brzinom. Lanna svojim uspehom daje veru mladim izvođačima i producentima sa naših prostora da je globalni uspeh moguć!”, izjavio je osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević. 

Popularni serijal techno i progressive house događaja Future Rave, čiji su osnivači  nosilac Gremija  i jedna od najvećih svetskih DJ zvezda David Guetta i njegov dugogodišnji saradnik Morten, ugostili su Lannu u okviru rezidenture u kultnom klubu Hï Ibiza.  Lannu nakon nastupa u petak čekaju još tri nezaboravna vikenda 30. avgusta, 6. i 27. septembra. Posebno je zanimljivo i to da je Lanna na svoj nastup u klubu Hi Ibiza stigla po završetku maturskog ispita, a kada je pre nekoliko meseci njena rezidentura potvrđena – upravo to je bio najbolji poklon za njen 18. rođendan. 

Lanna je svoj proboj ka zvezdama započela kada je kao trinaestogodišnjakinja prvi put nastupila na Exitu, kao najmlađa učesnica višestruko nagrađivanog evropskog festivalskog šampiona, a do sada je već delila binu sa nekim od najvećih svetskih muzičkih zvezda, kao što su Paul Kalkbrenner, Bonobo, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Adam Beyer, Stefan Bodzin, Tijana T i drugi. 

Od svog prvog nastupa na Exitu do danas, Lanna je postala prepoznatljivo ime na domaćoj elektronskoj sceni, sinonim za mladost, potencijal i talenat u sve zasićenijoj industriji. Danas, ona je deo rostera čuvene Marie May, agentkinje jedne od najuticajnijih svetskih muzičkih agencija Creative Artists Agency (CAA), koja sa svojim timom u rosteru ima neke od najvećih svetskih zvezda, kao što su David Guetta, Paul Kalkbrenner, The Chainsmokers, Black Eyed Peas, i drugi, kao i prva potpiscnica EXIT Echosystem sveobuhvatnog centra za razvoj globalnih muzičkih zvezda.