Film

Sada i zvanično: Film "Peaky Blinders" stiže na Netfliks

Foto: YouTube printscreen/Alextvshows

Foto: YouTube printscreen/Alextvshows

Oskarovac Kilijan Marfi vraća se ulozi gangstera u filmu "Peaky Blinders" koji će biti strimovan na Netfliksu, u režiji Toma Harpera, koji je potpisivao i epizode ​​prve sezone 2013.

"Izgleda da Tomi Šelbi nije završio sa mnom. Veoma sam zahvalan što ću ponovo sarađivati sa Stivenom Najtom i Tomom Harperom na filmskoj verziji 'Peaky Blinders'. Ovo je za fanove", izjavio je Marfi, prenosi Variety.
 
Tom Harper je rekao da nije mogao ni da sluti da će Birmingemska banda postati toliko popularna.
 
"Kada sam prvi put režirao 'Peaky Blinders' pre više od 10 godina, nismo znali šta će serija postati, ali smo znali da postoji nešto u alhemiji glumačke ekipe i pisanju što je delovalo eksplozivno. 'Peaky' je oduvek bila priča o porodici - i zato je neverovatno uzbudljivo ponovo se udružiti sa Stivom i Kilijanom kako bismo film prikazali publici širom sveta na Netfliksu", dodao je Harper.
 
Nastavak sage, smeštene na ulicama Birmingema bez zakona 1900-ih, napisao je kreator serije Stiven Najt, koji će zajedno sa Marfijem, Kerin Mandaba i Gajem Hilijem biti koproducent. Izvršni producenti su Harper, Dejvid Kos, Džejmi Glejzbruk, Andreu Voren i Dejvid Mejson.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cillian Murphy (@cillianmurphyofficiall)

"Iskreno sam oduševljen što će se ovaj film desiti. Biće to eksplozivno poglavlje u priči o 'Peaky Blinders'. Nema ograničenja. Čitav 'Peaky Blinders' - u ratu", rekao je Najt.
 
Detalji radnje i kasting ostaju u tajnosti. Film bi trebalo da krene u produkciju kasnije ove godine i biće snimljen u saradnji sa BBC filmom.