Film

Najpoznatiji „Loši momci” su se vratili u bioskope u četvrtoj avanturi!

FOTO: Youtube screenshot

FOTO: Youtube screenshot

Najpoznatiji „Loši momci” su se vratili u bioskope u četvrtoj avanturi! Bioskopska publika biće u prilici da uživa u odličnoj akciji sa elementima komedije, ali ovog puta sa malim preokretom: sada Vil Smit i Martin Lorens beže od zakona!

Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) spremni su za novu akciju, najuzbudljiviju i najopasniju do sada! Nakon što se eksplozivni dvojac nađe usred istrage ilegalnog šverca droge u Majamiju, a koji je povezan sa njihovim nekadašnjim policijskim kapetanom, apsolutno sve što su mogli da zamisle – krenuće nizbrdo!
 
Uz Smita i Lorensa u četvrtom filmu glume Aleksander Ludvig, Vanesa Hadžens, Erik Dejn, Paola Njunjez, Taša Smit i Ijan Grufud.
 
Jedna od najuspešnijih i najomiljenijih franšiza iza sebe ima tri velika blokbastera i spin-off seriju L.A.’s Finest (2019.). Poslednji film franšize „Loši momci zauvek” (Bad Boys 4 Life) koji je izašao 2020. bio je najuspešniji film godine i čitave franšize.
 
Ne propustite Vila Smita i Martina Lorensa u u bioskopima širom zemlje u novoj avanturi - „Loši momci: Sve ili ništa”, snimljenoj prema scenariju Krisa Bremnera i u režiji Adila El Arbija i Bilala Falaha.