Moj grad

Otvorena još jedna Lidl prodavnica

Boom93/N.Stojićević

Boom93/N.Stojićević

Prva Lidl prodavnica u Smederevskoj Palanci otvorena je u četvrtak, na adresi Sinđelićeva 13.

Nakon svečanog presecanja vrpce od strane predstavnika Lidla i predsednika opštine Smederevska Palanka, Nikole Vučena, Palančani su po prvi put imali priliku da u svom gradu dožive jedinstveno iskustvo Lidl kupovine i pronađu svoje favorite među pažljivo odabranim asortimanom.

„Od danas smo u prilici da i građanima Smederevske Palanke pružimo ono po čemu smo već postali prepoznatljivi u našoj zemlji – ponudu sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Radujemo se posetama Palančana i čestitamo novim kolegama na uspešno otvorenoj prodavnici“, izjavila je Marija Kojčić rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Kako bi podržali novoostvarene roditelje, kompanija Lidl Srbija je spremila i iznenađenje za Palančane u vidu „baby box“ paketa. U nedelji nakon otvaranja prodavnice, od 6. do 13. juna, sve mame i novorođenčad koja će stići na svet u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci dobila su paket proizvoda od Lidla za njihove uspešne prve zajedničke dane. Mamama će paketi biti uručeni prilikom izlaska iz porodilišta.

„Veliko je zadovoljstvo da prisustvujem otvaranju savremenog diskonta poput Lidla u našem gradu, Smederevskoj Palanci. Imali smo priliku da vidimo kako jedna ozbiljna kompanija pristupa izgradnji prodajnog objekta, što ne uključuje samo prodavnicu već i pristupne saobraćajnice. Dodatno, otvorila su se nova radna mesta za mahom mlade ljude, koji će na taj način ostati da žive u Smederevskoj Palanci“, izjavio je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.