Moj grad

Šta možete pogledati u Bioskopu ovog vikenda?

Boom93/N.Stojićević

Boom93/N.Stojićević

Bioskop Centra za kulturu radiće 15. i 16. juna, a na repertoaru su tri filma.

Prikazivaće se sledeći filmovi:

"U mojoj glavi 2" ⎯ 15. i 16 jun u 16 časova;
"Zver" ⎯ 15. jun u 18 časova i 16. jun u 20 časova i
"Dečko ubija svet" ⎯ 15. jun u 20.30 časova i 16. jun u 18 časova.

Posle skoro deceniju od filma "U mojoj glavi", animiranoj priči o devojčici Rajli i emocijama koje se javljaju u njenoj glavi, stiže nastavak filma ⎯ "U mojoj glavi 2". Prvi deo filma dobio je Oskara za najbolji animirani film.

U nastavku se pojavljuju četiri nove emocije: Anksioznost, Zavist, Sramota i Smor.

Glasići u tinejdžerkinoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim, promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano. Nove emocije!

Dotadašnjih pet originalnih osećanja koje je uspešno vodilo „operaciju“ na svim nivoima, nije sigurno kako da nastupi i „oseća se“ kada se pred njima pojave novi cimeri.

Francusko-kanadski film "Zver" je naučno-fantastični ljubavni triler. U bliskoj budućnosti emocije su postale pretnja, a Gabrijela odlučuje da pročisti svoju DNK pomoću mašine koja će pristupiti njenim prethodnim životima i osloboditi je od svih snažnih osećanja. Ubrzo zatim upoznaje Luisa sa kojim oseća snažnu povezanost kao da ga poznaje oduvek. Radnja filma odvija se u tri različita perioda: 1910, 2014. i 2044. godini.

"Dečko ubija svet" akcioni je film čija je radnja smeštena u grozničavo distopijsko društvo. Glavni junak je gluvonemi Dečko bujne mašte, a njegov lik tumači mladi Šveđanin, sin Stelana Skarsgarda - Bil Skarsgard.

Kada mu ubiju porodicu, misteriozni šaman ga obučava da potisne svoju dečiju maštu i postane oruđe smrti.

Cena ulaznice za sve filmove iznosi 300 dinara. Mogu se kupiti na Biletarnici Centra za kulturu.

Danas, 14. juna, Biletarnica će raditi do 15 časova, u subotu, 15. juna, radiće od 15.30 do 20 časova, a u nedelju, 16. juna, od 15.30 do 20.30 časova.