Sport

Evropsko prvenstvo iz ugla Predraga Luke, nekadašnjeg igrača Partizana (VIDEO)

FOTO: A. Stepanović

FOTO: A. Stepanović

Predrag Luka, bivši fudbaler Partizana za Boom 93 pričao je o ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u fudbalu. U razgovoru smo saznali ko su njegovi favoriti za osvajanje titule, kakvo mišljenje ima o igri reprezentacije Srbije, da li su ispunili njegova očekivanja, kao i koji su to ključni igrači koji su se istakli. Luka je, takođe, podelio s nama najlepše trenutke iz svoje fudbalske karijere, pružajući nam uvid u svet profesionalnog sporta.

Kako je Luka naveo povodom svih loših dešavanja u Evropi, Evropsko fudbalsko prvenstvo spaja ljude, veru i nacije. 

,,Pre svega ovo sve prikazuje jedne mlade talentovane igrače na Evropskom prvenstvu'', kaže Luka. 

Kada smo ga upitali ko su mu favoriti za ovogodišnje osvajanje titule, on navodi da su to Španija i Engleska.

Kada smo ga upitali šta misli o igri reprezentacije Srbije na ovom Evropskom prvenstvu, Predrag je istakao kako je u ovom trenutku igra naših reprezentativaca i naša realnost.

,,Mislim da će danas naši reprezentativci biti na okupu gde ćemo i mi kao gledaoci kraj malih ekrana, a i ljudi koji navijaju tamo, biti jedna velika porodica'', navodi Luka.

Luka navodi kako će svi koji danas budu izašli na teren od reprezentativaca da daju svoj maksimum i da postignu ono što svi očekujemo od njih, a to je prolaz u sledeće kolo.

,,Budućnost Srbije u fudbalu ne treba da nas brine jer ima dosta mladih igrača koji će nositi kostur tima i koji će sa njima dovesti sigurno još par igrača gde će Srbija u budućnosti biti mnogo bolja'', zaključuje Predrag Luka.