Film

Skarlet Johanson i Čening Tejtum vode nas na Mesec ovog leta

FOTO: Youtube screenshot

FOTO: Youtube screenshot

Romantična komedija „Odvedi me na mesec” dolazi ekskluzivno u bioskope 11. jula.

Skarlet Johanson i Čening Tejtum vode nas na Mesec u romantičnoj komediji „Odvedi me na mesec” koja dolazi ekskluzivno u bioskope 11. jula. Radnja filma je smeštena u šezdesete godine prošlog veka i donosi na velika platna romantiku, dašak glamura, kao i verni prikaz priprema za lansiranje ljudske ekipe na Mesec.

Nakon što je NASA zaposlila Keli Džouns (Skarlet Johanson), britku i provokativnu kreativnu direktorku, kako bi popravila njihov javni imidž, ona je otežala posao Kolu Dejvisu (Čening Tejtum), uštogljenom direktoru zaduženom za pripremanje misije Apolo 11. Dok traju pripreme misije, u igru se uključuje i Bela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju snimak sletanja na Mesec, jer ni po koju cenu ne smeju da dozvole da javnost sazna da nisu uspeli…

Reditelj filma je Greg Berlanti (superherojske serije Arrow, The Flash, Supergirl, Titans, Superman & Lois, romantična komedija Life As We Know It i romantična dramedija Love, Simon). Skarlet Johanson je najprofitabilnija glumica današnjice, a publika širom sveta je ceni zbog toga što se oprobala u različitim filmskim žanrovima – mega popularnoj franšizi Avengers, drami Marriage Story, SF ostvarenju Lucy, psihološkom trileru Prestige... Čening Tejtum je postao ikona komedije nakon uspeha filmova 21 i  22 Jump Street, a status seks simbola je dobio nakon uloge u filmskom serijalu Magic Mike.

U filmu se pojavljuju i Vudi Harleson (True Detectiv, Venom 2, Zombieland, Igre gladi) kao manipulativni vladin čovek koji nadgleda celu misiju, i Rej Romano (serija Svi vole Raymonda, originalni glas Mannyju u serijalu Ledeno Doba, film The Irishman) koji glumi dobronamernog i simpatičnog savetnika u NASA-i.

Od 11. jula u bioskopima širom zemlje, publika će biti u prilici da gleda neobičan spoj romantične komedije i istorijske drame. Ostvarenje „Odvedi me na mesec” ulepšaće vrele letnje dane, a publiku lansirati na Mesec!