Moj grad

Od večeras zatvorene ulice zbog održavanja vašara

FOTO: Boom93/N.Stojićević

FOTO: Boom93/N.Stojićević

Sutra počinje Ivanjdanski vašar u Požarevcu, a od večeras će za saobraćaj biti zatvorene ulice u kojima će ova manifestacija biti održana.

Za saobraćaj će od večeras biti zatvorene ulice Lole Ribara, Ilije Gojkovića, deo Partizanske i Stiške, kao i mali deo Industrijske ulice od skretanja za bazen do ulice Ilije Gojkovića.

Ulice će biti zatvorene od večeras 5. jula od 22 časa do utorka 9. jula do 15 časova dok se ne završi čišćenje istih od strane radnika JKP "Komunalne službe".

Tradicionalni vašar u Požarevcu održava se svake godine od 6. do 8. jula na prostoru oko Sportskog centra Požarevac, a kao i prethodne godine biće organizovan na lokacijama Bambi park, delu iza Sportskog centra, u ulici Lole Ribara, delu Partizanske ulice, Stiškoj i ulici Ilije Gojkovića. Što se tiče Bambi parka, sprave će biti postavljene na desnoj strani, koja je u vlasništvu grada.

Tezge će kao i ranijih godina biti postavljene u ulici Lole Ribara, Ilije Gojkovića, kao i delu Partizanske, Stiške i Industrijske ulice.

Ulice oko Sportskog centra će biti zatvorene naredna tri dana.