Film

Na repertoar bioskopa stiže romantična komedija - „Odvedi me na mesec”

Foto: YouTube printscreen/Con Film Srbija

Foto: YouTube printscreen/Con Film Srbija

Ovog leta, odlična hemija između Skarlet Johanson i Čeninga Tejtuma na velikom platnu, vintidž moda, automobili iz 60-tih godina, kao i fenomenalan soundtrack odvešće će vas u vreme kad je put na Mesec bio samo san… Romantična komedija „Odvedi me na mesec“ inspirisana je kultnom pesmom Frenka Sinatre „Fly me to the moon“, a na repertoar domaćih bioskopa stiže 11. jula.

Nakon što je NASA zaposlila Keli Džouns (Skarlet Johanson), britku i provokativnu kreativnu direktorku, kako bi popravila njihov javni imidž, ona je otežala posao Kolu Dejvisu (Čening Tejtum), uštogljenom i sujevernom direktoru zaduženom za pripremanje misije Apolo 11. Dok traju pripreme misije, u igru se uključuje i Bela kuća koja traži od Keli da pod hitno pripremi lažni snimak sletanja na Mesec, kako bi osigurali da javnost nakon misije bude ubeđena da su uspeli... I da su iznad svega - pobedili Sovjetski Savez u trci za osvajanje svemira i Meseca. 

Pored Tejtuma i Johansove, u filmu se pojavljuju Vudi Harleson (True Detectiv, Venom 2, Zombieland, Igre gladi) i Rej Romano (serija Svi vole Raymonda, originalni glas Mannyju u serijalu Ledeno Doba, film The Irishman). Harleson glumi manipulativnog vladinog čoveka koji nadgleda celu misiju, dok Rej Romano glumi dobronamernog i simpatičnog savetnika u NASA-i.

Prava letnja filmska poslastica reditelja Grega Berlantija „Odvedi me na mesec” u domaće bioskope stiže od 11. jula.