Moj grad

Na bioskopskom repertoaru film inspirisan pesmom Frenka Sinatre

Foto: YouTube printscreen/Con Film Srbija

Foto: YouTube printscreen/Con Film Srbija

U Bioskopu Centra za kulturu ovog vikenda biće prikazan film "Odvedi me na mesec", inspirisan pesmom Frenka Sinatre "Fly me to the moon". Pored toga, na repertoaru je još 4 filma.

U romantičnoj komediji „Odvedi me na mesec“ glavne uloge tumače Skarlet Johanson i Čening Tejtum.

Nakon što je NASA zaposlila Keli Džouns , britku i provokativnu kreativnu direktorku, kako bi popravila njihov javni imidž, ona je otežala posao Kolu Dejvisu, uštogljenom i sujevernom direktoru zaduženom za pripremanje misije Apolo 11. Dok traju pripreme misije, u igru se uključuje i Bela kuća koja traži od Keli da pod hitno pripremi lažni snimak sletanja na Mesec, kako bi osigurali da javnost nakon misije bude ubeđena da su uspeli... I da su iznad svega - pobedili Sovjetski Savez u trci za osvajanje svemira i Meseca. 

U požarevačkom Bioskopu film će biti prikazan u sledećim terminima:

  • 12. jul u 17 časova, 
  • 13. jul u 18 časova i 
  • 14. jul u 20.30 časova.

Ovog vikenda prikazivaće se i sledeći filmovi:

  • "Grozan ja 4" ⎯ 12. jul u 15 časova;
  • "Grof Monte Kristo" ⎯ 12. jul u 19.30 i 14. jul u 16 časova;
  • "U mojoj glavi 2" ⎯ 13. jul u 16 časova i 14. jul u 14 časova;
  • "Nešto je u moru" ⎯ 13. jul u 20.30 časova i 14. jul 19 časova.

Film "Grozan ja 4" stiže posle sedam godina od poslednjeg "Grozan ja" filma. 

Nakon filma „Malci 2 – Gruov početak“, letnjeg blokbastera studija Iluminejšn iz 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom sveta, najveća globalna  animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje, kada Gru i Lusi i njihove devojčice – Margo, Edit i Agnes – dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namera da muči svog oca.

Gru se suočava sa novim neprijateljem Maksimom Le Zlim i njegovom fatalnom devojkom Valentinom, a porodica je primorana da beži.

Film "Grof Monte Kristo" snimljen je po romanu Aleksandra Dime. Meta mračnog plana, mladi Edmond Dantes uhapšen je na dan svog venčanja zbog zločina koji nije počinio. Nakon četrnaest godina u ostrvskom zatvoru Šato d`If, uspeva da izvede smeli beg. Sada bogat iznad svojih snova, preuzima identitet grofa Monte Krista i sveti se trojici muškaraca koji su ga izdali.

Animirani film „U mojoj glavi 2“ (Inside Out 2) je film sa najvećom zaradom ove godine od čak 500 miliona dolara, saopštili su iz kompanije Volt Dizni.

„Inside Out 2“ je nastavak hita iz 2015. godine o funkcionisanju uma mlade devojke.

U drugom delu, Rajli je postala tinejdžerka i pojavljuju se četiri nove emocije: Anksioznost, Zavist, Sramota i Smor.

Glasići u tinejdžerkinoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim, promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano. Nove emocije!

Dotadašnjih pet originalnih osećanja koje je uspešno vodilo „operaciju“ na svim nivoima, nije sigurno kako da nastupi i „oseća se“ kada se pred njima pojave novi cimeri.

I ovog leta izašao je "ajkula" film. U pitanju je film "Nešto je u moru".

San o venčanju na idiličnoj destinaciji pretvara se u noćnu moru kada se pet prijateljica prisilno suočava sa svojim najvećim strahovima na otvorenom moru. ​

Luksuzni raj ispunjen palmama predstavlja pozornicu za ono što bi trebalo da bude zabavno okupljanje starih prijateljica. Radnja prati Meg koja na Karibima prisustvuje venčanju stare prijateljice Lizi, zajedno s prijateljicama Kem i Rut, kao i njenom bivšom partnerkom Kajlom, sa kojom se razišla nakon što su obe preživele duboko traumatičan događaj.​

Međutim, kada na idiličnom odredištu za venčanje izlet brodom krene naopako, zarobljene devojke će se uskoro naći u borbi za svoje živote, kao i za svoje prijateljstvo, dok hrabro plivaju kroz more prepuno morskih pasa.

Cena karata je 300 dinara i mogu se kupiti na Biletarnici Centra za kulturu Požarevac.

U petak, 12. jula, Biletarnica će raditi od 14.30 do 19.30 časova. U subotu će raditi od 15.30 do 20.30 časova, a u nedelju od 13.30 do 20.30 časova.