Produkcija

Supermarket kulture: Glumačke svečanosti „Milivoje Živanović“ – požarevački brend (drugi deo)

U "Supermarketu kulture" možete pronaći teme iz kulture. Govorimo o predstavama, izložbama, predstavljamo knjige, filmove, festivale i manifestacije, najavljujemo i komentarišemo događaje iz kulture i umetnosti. U našem dobro snabdevenom marketu možete pronaći i neku kritiku, recenziju ili prikaz novih knjiga, ostvarenja iz sveta filma, pozorišta, likovne umetnosti, animacije i muzičke industrije.

Požarevac je domaćin četiri pozorišna festivala – dva profesionalna i dva amaterska – što ga čini značajnim centrom pozorišne umetnosti u Srbiji. Posebno se ističu Glumačke svečanosti „Milivoje Živanović“, koje su postale prepoznatljiv brend grada.

Druga emisija “Supermarket kulture” bila je takođe posvećena Glumačkim svečanostima „Milivoje Živanović“. Urednik Centra za kulturu Požarevac, Bojan Gačević, predstavio je sve predstave i govorio o njima. Takođe, slušaoci su mogli da čuju intervjue sa glumcima koji su osvojili nagradu za glumce večeri, kao i pobednikom festivala.

Projekat „Supermarket kulture” koji podržava Gradsko veće Grada Požarevca, a čiji je deo i ovaj medijski sadržaj ima za cilj da afirmiše teme iz umetnosti i kulture, a pogotovo u našoj lokalnoj sredini. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.