Hronika

Automobil udario u zaštitnu ogradu, jedna osoba stradala

Boom93/Marko Veljković/Ilustracija

Boom93/Marko Veljković/Ilustracija

Na auto-putu Beograd -Niš, kod Smedereva jutros se dogodila nesreća u kojoj je jedna osoba stradala, nezvanično saznaje portal N1.

Nesreća se dogodila u smeru Niš-Beograd u 6.30 sati.

Vozilo je udarilo u zaštitnu ogradu i jedna osoba je preminula na licu mesta, rečeno je za N1.

Automobil švajcarskih registracionih oznaka je iz još neutvrđenh razloga izleteo s kolovoza, smrtno je stradala jedna osoba koja je bila na mestu suvozača, stepen povreda vozača se još utvrđuje, a dete koje je takođe bilo u automobilo marke BMW je, srećom, po prvim informacijama, prošlo bez povreda. 

Uviđaj je u toku, istraga bi trebalo da utvrdi kako je do ove teške saobraćajne nezgode došlo, da li je vozač zaspao ili je na neki drugi način izgubio kontrolu nad vozilom koje je skliznulo s puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Iz Javnom preduzeća Putevi Srbije oko 7 i 15 je saopšteno da se zbog ovog udesa saobraćaj na tom delu puta, između petlji Požarevac i Velika Plana, kod mesta Mihajlovac, odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom , uz napomenu da će i javnost blagovremeno biti obaveštena o normalizaciji saobraćaja, uz molbu učesnicima, u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na Instagram stranici 192.rs objavljeni su snimci nesreće.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)