Film

Stigao trejler za novu seriju franšize Ratovi zvezda (VIDEO)

Foto: YouTube printscreen/Star Wars

Foto: YouTube printscreen/Star Wars

Striming servis Disney+ objavio je zvanični trejler za novu seriju smeštenu u svet Ratova zvezda, a prve reakcije fanova su pozitivne.

Naučnofantastičnu seriju Star Wars: Skeleton Crew  kreirali su Kristofer Ford i Džon Vots, reditelj filmova Marvelovog Spajdermena. Izvršni producenti serije su Džon Favro i Dejv Filoni, koji su radili na hit seriji Mandalorac, i Ford, Vots, Ketlin Kenedi i Kolin Vilson, prenosi N1 pisanje Index.hr.

Nova serija se dešava nakon filma Ratovi zvezda VI: Povratak Džedaja iz 1983. Priča prati četvoro dece koja slučajno otkrivaju napušteni svemirski brod na svojoj planeti.

Nakon što se izgube u svemiru, deca kreću u avanturu života, tokom koje upoznaju misterioznog stranca koga igra Džud Lou, koji može da kontroliše Silu, ali ima skrivene ciljeve, prenosi Index.hr.

Pored njega igraju i Ravi Kabot-Konjers, Kirijana Krater, Robert Timoti Smit i Rajan Kira Armstrong, kao i  Tunde Adebimpe, Keri Kondon i Nik Frost.

Reakcije fanova su do sada bile pozitivne

Prema časopisu Variety, Džud Lo je tokom prezentacije na konvenciji D23 rekao da je Star Wars: Skeleton Crew avanturistička priča slična filmovima Gunisi i E.T i hitovima iz 80-ih na kojima je radila producentska kuća Amblin Entertainment. Isti utisak imaju i obožavaoci koji su gledali trejler za predstojeću seriju.

„Ovo mi liči na film Goonies, ali smešten u svet Ratova zvezda“, napisao je jedan obožavalac na Redditu.

Još jedan fan je dodao da „izgleda kao avanturistički dečji filmovi iz 80-ih i da su očigledno Gunisi bili inspiracija“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Star Wars (@starwars)

Serija Star Wars: Skeleton Crew imaće osam epizoda i počeće da se emituje 3. decembra na striming servisu Disney+.