Film

Akcioni spektakl „Lovac Krejven“ u domaće bioskope stiže u decembru

FOTO: Youtubescreenshot

FOTO: Youtubescreenshot

„Lovac Krejven“ je akciona avantura o jednom od Marvelovih najstrašnijih negativaca, a radnja filma smeštena je pre Krejvenovog legendarnog lova na Spajdermena. Aron Tejlor-Džonson glumi Krejvena, lovca na krupnu divljač rođenog u Rusiji sa prilično tragičnom porodičnom istorijom. Kompleksni odnos sa okrutnim ocem Nikolajem Kravinofom (Rasel Krou) nateraće ga na brutalni put osvete. Sergej Kravinof (Aron Tejlor-Džonson) odgajan je pod autoritativnom i moćnom palicom svog oca (Rasel Krou).

Prilikom porodičnog lova doživljava nesreću i biva ostavljen je da umre. Međutim, tokom izlečenja postaje obdaren nadljudskom snagom i okretnošću. Novodobijene životinjske moći koristiće kako bi se osvetio svima koji su hladnokrvno ostavili da umre, a među tim ljudima je i njegov otac… Put osvete ga ujedno motiviše i da postane ne samo najbolji nego i najstrašniji lovac na svetu…

Reditelj filma je J.C. Čandor, poznat po akcionim ostvarenjima (Margin Call, A Most Violent Year i Triple Frontier), dok Krejvena glumi cenjeni i traženi engleski glumac Aron Tejlor- Džonson (Kick-Ass, Godzila, Tenet), a Nikolaja Kravinofa, Krejvenovog oca, glumi oskarovac Rasel Krou (Gladijator, Genijalni um, Američki gangster, Tor...). Na scenariju su radili Art Markum i Mat Holovej (Iron Man, Transformersi: Posljednji vitez, Uncharted), uz pomoć Ričarda Venka (filmovi Pravednik 1 i 2, 3).

„Lovac Krejven“ dolazi u domaće bioskope u decembru. Pored odlične glumačke postave,  sigurno smo da nas očekuje divlja, nasilna i uzbudljiva avantura koja će poslužiti kao odličan uvod u priču o jednom od najopasnijih negativaca iz Spajdermenovog sveta.