Film

Novi Bjelin film: Priča o Alenu Delonu i Stevici Markoviću

Foto: YouTube printscreen/Insajder Video

Foto: YouTube printscreen/Insajder Video

Novi projekat Dragana Bjelogrlića mogao bi da se bavi pričom o Alenu Delonu i njegovim ubijenim telohraniteljem Stevici Markoviću.

Kako piše Blic, proslavljeni reditelj Dragan Bjelogrlić u saradnji sa čuvenim francuskim producentom i rediteljem Ladž Lijem već nekoliko meseci radi na scenariju i pripremama za snimanje filma o intrigantnom životu nedavno preminulog glumca Alena Delona i njegovom odnosu sa Stevicom Markovićem koji mu je bio dugogodišnji telohranitelj i prijatelj.

Ovo bi bio drugi filim Bjelogrlića u srpsko-francuskoj produkciji, s obzirom na to da je njegov poslednji film "Čuvari formule" uključivao glumce i iz Francuske, a bavio se pričom koja povezuje dve zemlje i akcident u Vinči.
 
Proslavljeni reditelj Dragan Bjelogrlić u saradnji sa čuvenim francuskim producentom i rediteljem Ladž Lijem već nekoliko meseci radi na scenariju i pripremama za snimanje filma o intrigantnom životu nedavno preminulog glumca Alena Delona i njegovom odnosu sa Stevicom Markovićem koji mu je bio dugogodišnji telohranitelj i prijatelj, ekskluzivno saznaje Blic.

Prema izvoru Blica, Bjelogrlić se tokom premijere "Čuvara formule" u Parizu sastao i sa Entonijem Delonom, sinom preminulog legendarnog glumca.
 
Početak snimanja ovog ambicioznog filmskog projekta očekuje se krajem naredne godine, na autentičnim lokacijama u Beogradu i Parizu, a autorsku i glumačku činiće podjednako francuski i srpski umetnici.