Moj grad

Pošta Srbije: U Kostolcu od danas usluge Banke Poštanska štedionica

FOTO: Anđela Stepanović/Boom 93

FOTO: Anđela Stepanović/Boom 93

Pošta Srbije i Poštanska štedionica građanima Kostolca omogućiće pristup sveobuhvatnim poštanskim i bankarskim uslugama na jednom mestu.

Kako se navodi u saopštenju Pošte Srbije, ovo je prva pošta koja kombinuje poštanske i bankarske usluge.

Građani mogu da koriste usluge kao što su post-ekspres, menjačnica, uplata i isplata računa, slanje paketa i pisama i razne bankarske usluge poput otvaranja računa i keš kredita.

Korisnicima je dostupan i poštin paketomat, savremeno i praktično rešenje za brzu, laku i pametnu 24/7 isporuku pošiljaka.

Pošta Srbije je naglasila da je ovaj korak deo šire strategije poboljšanja finansijskih usluga i da će se u budućnosti proširiti na teritoriju čitave Srbije.

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici obe institucije koji su istakli važnost ovog koraka u unapređenju kvaliteta usluga.  je

„Izuzetno nam je veliko zadovoljstvo što u Kostolcu, u Pošti Srbije, uvodimo novu uslugu u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica u cilju da klijentima omogućimo što udobnije i lakše podnošenje zahteva za kreditne proizvode i otvaranje tekućih računa. Ova saradnja predstavlja naš posvećen korak ka unapređenju kvaliteta i dostupnosti usluga“, izjavila je direktorka Funkcije platnog prometa i finansijskih usluga Mirjana S. Ostojić

Pošta Srbije kao svoju glavnu strategiju u narednom periodu vidi širenje spektra usluga koje će pružati svojim korisnicima, dok je strategija sinergije sa Bankom Poštanskom štedionicom trenutni prioritet.

 „Obećanje je ispunjeno i danas imamo veliku čast da prvi ovakav objekat u saradnji sa Poštom Srbije otvorimo u Kostolcu, čime smo omogućili građanima Kostolca i okolnih mesta da ne moraju da idu u Požarevac, već će ovde, na jednom mestu, moći da obave sve potrebne bankarske usluge kao što su otvaranje računa, kartica, brzih kredita. Saradnja sa Poštom Srbije je naš korak ka pružanju boljih usluga, što će značajno olakšati svakodnevne obaveze naših korisnika”, rekao je direktor regionalnog centra Požarevac, Banke Poštanske štedionice, Marko Pavlović