Moj grad

Toplifikacija planira radove na širenju toplifikacione mreže

Foto: Boom93/M. Veljković/ilustracija

Foto: Boom93/M. Veljković/ilustracija

Raspisana je javna nabavka za mašinske i građevinske radove za toplopredajnu stanicu sa priključnim toplovodom na lokaciji Cane Babović.

Raspisana je javna nabavka za izvođače za mašinske i građevinske radove za toplopredajnu stanicu sa priključnim toplovodom. Dužina trase se 15 metara. Procenjena vrednost radova je 6 miliona dinara bez poreza. Rok za predaju ponuda je 23. septembar.

U opisu radova stoji da se planira izgradnja objekata za smeštaj opreme i toplopredajne stanice, kao i izvođenje radova na polaganju cevovoda koji se postavlja direktno u zemlju na dubini od 800 mm.

Rok za izvođenje radova je 45 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

U toku izvođenja radova izvođač gradilište mora propisano obeležiti, ograditi i obezbediti, u cilju sprečavanja nekontroliranog pristupa gradilištu. Delovi gradilišta koji se ne mogu ograditi moraju biti obeleženi određenim saobraćajnim znacima. Na mestima predviđenim za prelaz preko rova postaviti odgovarajuće prolaze sa rukohvatima. Ograde, saobraćajni znaci i prelazi sa rukohvatima, postavljeni od strane Izvođača građevinskih radova, moraju biti stalno prisutni i o njihovom održavanju i stabilnosti brine Izvođač koji je trenutno radi predmetnu deonicu cevovoda.

Izvođač mora da preduzme i sprovodi mere u cilju obezbeđenja stanovništva, saobraćaja, gradilišta, susednih objekata i postojećih instalacija na gradilištu;

U sklopu radova uključeni su zemljani radovi, radovi na izgradnji toplopredajne stanice i

izgradnja  revizionih šahti 

Garantni rok na izvršene radove je minimum 24 meseca.