Hronika

Otac, troje dece i jedna odrasla osoba poginuli u nesreći kod Kraljeva, majci se bore za život

Boom93/Marko Veljković/Ilustracija

Boom93/Marko Veljković/Ilustracija

U saobraćajnoj nesreći koja se desila danas oko 13 sati i 10 minuta na putu Kraljevo-Raška poginulo je pet ljudi, a jedna osoba je teško povređena, nezvanično saznaje N1.

Kako javlja reporter N1 iz Kraljeva još uvek nisu poznati detalji kako je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je, kako nezvanično saznaje, nastradao otac, njegovo troje dece, i još jedna odrasla osoba, dok je majka nastradale dece teško povređena i lekari se bore za njen život u bolnici u Kraljevu.

Putničko vozilo u kojem je bilo šest osoba podletelo je pod vojno vozilo koje se kretalo putem ka Raškoj. Kako javlja reporter N1, porodica koja se nalazila u automobilu kretala se u pravcu Studenice.

Svi nastradali su iz Raške, javlja reporter N1.

On navodi, da još nije jasno šta se desilo, s obzirom na to da je u trenutku nesreće vojno vozilo bilo na levoj strani puta – nejasno je da li je i ko preticao i šta se zapravo desilo. To će utvrditi istraga.

Posle višesatnog zastoja, put je ponovo pušten za saobraćaj.

Podsećamo, tokom realizacije redovnih zadataka borbeno vozilo Vojske Srbije „PASARS“, danas oko 13.10 časova, sudarilo se sa civilnim vozilom kod mesta Ušće na putu Kraljevo–Raška, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije.

Na mesto događaja izašli su nadležni organi koji će utvrditi sve okolnosti nastanka saobraćajne nezgode, naveli su iz Ministarstva.