Moj grad

Isplata penzija od 2. oktobra

FOTO: Boom93/Ilustracija

FOTO: Boom93/Ilustracija

Penzije za septembar biće isplaćene u periodu od 2. do 11. oktobra, u zavisnosti od kategorije kojoj penzioneri pripadaju, objavljeno je na sajtu Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Sutra, 2. oktobra, penzije će dobiti penzioneri koji pripadaju kategoriji "samostalne delatnosti", bilo da penziju primaju preko tekućeg računa, bilo da je podižu na šalterima pošta ili je dobijaju na kućnu adresu. 

Zatim će 5. oktobra penzije biti isplaćene vojnim i poljoprivrednim penzionerima kojima se penzija uplaćuje na tekući račun. Dva dana kasnije, 7. oktobra, biće isplaćene vojnim i poljoprivrednim penzionerima kojima penzije stižu na kućnu adresu ili je podižu na šalterima pošta. 

Penzioneri iz kategorije "zaposleni" kojima se penzija uplaćuje na tekući račun, kao i penzioneri koji pripadaju kategoriji "Republike bivše SFRJ" penzije mogu očekivati 10. oktobra.

Penzioneri iz kategorije "zaposleni" koji penziju podižu na šalterima pošta ili je dobijaju na kućnu adresu dobiće je 11. oktobra.