Građani reporteri

Bahata vožnja u Koste Abraševića: Komentar čitaoca

Foto: Čitalac portala Boom 93

Foto: Čitalac portala Boom 93

Zabrinuti građanin koji je želeo da ostane anoniman, a čiji je identitet poznat redakciji, poslao nam je fotografije oborenog znaka u Ulici Koste Abraševića. Komentar čitaoca prenosimo u celosti.

"Nažalost, opet se u našoj ulici dešava “autodebilizam” ludaka tzv. “Umri ili ubij drugog”, a ako imate sreće i sebe i suprotnu stranu. U našoj ulici Koste Abraševića se vozi kao da je auto-put i ove noći. Nije li dovoljno što su se u istoj ulici desile tri automobilske nesreće gde su udarena deca, a najmlađe je imalo 3,5 godine!

Večeras se desilo da se ruše saobraćajni znakovi za pešački prelaz - na našu sreću ovaj put ne i pešaci -  hvala bogu. Oko 23:55 opet bahaćenje, pobegao sa mesta, kao da to nije ništa! Šta da se zadesilo da je neka osoba bila u tom trenutku tu? Naša deca, bilo ko? Zašto stavljaju znak za pešački prelaz kada se u našoj ulici to ne poštuje? Voze i do 100km na h!!!

Zašto ne stavite više ležećeg policajca, koliko puta smo samo molili i peticiju smo imali? Sram vas bilo što ste nam kao rešenje stavili znak za pešački prelaz! Da li vidite da ne vredi taj znak? Apelujem da nam ovaj put što pre napravite ležećeg policajca, jer od vašeg rešenja nema ništa, kao što vidite. Da li treba da čekamo i brojimo udese i žrtve te neodgovornosti? Da li treba da uzemo stvar u svoje ruke pošto se vi pravite pametni, ludi i gluvi? Da li treba sami da rešimo ovo? Hoćete da stavimo eksere ili ono kada policajci stavljaju onu žicu koja buši automobilske gume? Da li to treba da uradimo da biste se vi dozvali pameti? Ako se i ovaj put napravite gluvi i ćoravi na molbu da nam stavite ležećeg policajca, onda izgleda da nam nema druge nego da sami to rešimo,  jer smo prinuđeni.

Molim vas delite ovo da se određeni ne prave gluvi, ludi i ćoravi! Neko od naših voljenih, porodice naše, komšije, poznanici i nepoznati može da se desi da leže ovde umesto ovog znaka!!!!"

Foto: Čitalac portala Boom 93
Foto: Čitalac portala Boom 93
Foto: Čitalac portala Boom 93