Društvo

Ministarstvo prosvete poziva škole da se prijave za dodelu finansijskih sredstava za učeničke zadruge

Youtube printscreen

Youtube printscreen

Ministarstvo prosvete raspisalo je Javni poziv za podnošenje prijava za dodelu finansijskih sredstava ustanovama koje vrše delatnost osnovnog obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji u cilju opremanja učeničkih zadruga radi unapređenja uslova rada.

Sredstva koja Ministarstvo opredeljuje ovim Programom mogu se koristiti za realizaciju predloženog programa učeničke zadruge, kao i za nabavku mašina, opreme, sredstava i materijala za rad učeničkih zadruga.

Na javni poziv mogu da se jave ustanove koje vrše delatnost obrazovanja i vaspitanja u osnovnom obrazovanju i vaspitanju – osnovna škola, osnovna muzička škola, osnovna baletska škola, osnovna škola za  obrazovanje odraslih i osnovna škola za učenike sa smetnjama u razvoju i invaliditetom, sa sedištem na teritoriji Republike Srbije, koja ima osnovanu učeničku zadrugu.

Učesnici javnog poziva kompletnu dokumentaciju podnose u štampanoj i elektronskoj formi zaključno sa 31. oktobrom 2024. godine, na adresu:

Javni poziv za podnošenje prijava ustanova koje ostvaruju osnovno obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji za dodelu finansijskih sredstava radi unapređenja uslova rada učeničkih zadruga (ne otvarati)

Ministarstvo prosvete, Sektor za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje

Nemanjina 22-26, 11000 Beograd, sprat VI, Krilo C, Kancelarija 22

Za podnošenje prijave elektronskom poštom adresa je: [email protected]

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.