Društvo

Pojedini građani se žale da još uvek nemaju grejanje: Šta kažu iz Toplifikacije?

Foto: Envato elements

Foto: Envato elements

Pojedini građani na društvenim mrežama požalili su se kako nemaju grejanje u svojim stanovima i kućama u Požarevcu. Boom 93 kontaktiro je Zlatka Cvejića, rukovodioca tehničkog sistema JP „Toplifikacija“.

"Grejanje je, što se tiče naše nadležnosti, pušteno i ono se standardno sve dešava kao i svake grejne sezone. Višim spratovima zbog vazduha treba vremena da se stabilizuju. Ovo ostalo je pušteno 98%", rekao je Cvejić.

Kada smo ga upitali za par ulica u gradu za koje se građani žale kako još uvek nemaju grejanje, Cvejić kaže da će stabilizacija biti u toku dana. 

"Ljubovijska ulica nema grejanja, tamo imamo jednu intervenciju, danas će biti rešena. Takođe i Kosančićeva, gde nam nisu dozvoljavali da rešimo problem, pa smo morali preko komunalne inspekcije i njihovog rešenja. Danas rešavamo to. Ali u većini grada je pušteno", rekao je Cvejić.

Što se tiče Klenovnika i Kostolca, Cvejić kaže kako oni nisu nadležni za njih.

"Razlog zašto u školi nema grejanja je taj što su oni neke razmenjivače skinuli i kupili nove koje nisu namestili, ali Klenovnik sa nama nema nikakve veze, ni škola ni vrtić, kao ni Kostolac", zaključio je Cvejić.

FB screenshot
FB screenshot