Moj grad

Plesni klub Royal osvojio zlato na Svetskom takmičenju u Skoplju (FOTO)

Plesni klub Royal iz Požarevca postigao je veliki uspeh-osvajio je zlato na Svetskom takmičenju u hip hopu i popingu, održanom u Skoplju. Devojčice iz ovog kluba takmičile su se u kategoriji disco dance. Od 9. do 15. oktobra u Skoplju takmičilo se skoro 5.000 plesača iz 35 zemalja.

Koreografkinja plesnog kluba Royal Tijana Jotov izrazila je duboko zadovoljstvo i ponos na postignuće svoje grupe. "Ova pobeda nam mnogo znači. Devojčice su vredno vežbale, pripreme su trajale mesecima, a ovo je rezultat njihovog truda i rada," izjavila je Jotov.

Osim trofeja, takmičenje je omogućilo plesačicama da izgrade nova prijateljstva i steknu dragocena iskustva. "Neverovatno sam ponosna na ono što smo postigli i kako smo predstavili naš klub, grad Požarevac i našu zemlju," dodala je.

Jotov je naglasila da klub planira da nastavi sa radom i unapređivanjem. "Nećemo stati na ovome. Trudićemo se da budemo još bolji," dodala je i zahvalila se  plesačima, navijačima i svima koji su podržali njihov put do pobede.

Caption
Caption