Moj grad

Mainloop iz Požarevca predstavlja Srbiju na Gitex sajmu u Dubaiju

Foto: Mainloop

Foto: Mainloop

Mainloop, softverska kompanija iz Požarevca, ove godine učestvuje na jednom od najvećih tehnoloških sajmova na svetu, Gitex Global, koji se održava u Dubaiju. Gitex Global je poznat po okupljanju vodećih tehnoloških kompanija iz celog sveta, a Mainloop će na ovom prestižnom događaju predstavljati inovativna rešenja koja razvija za klijente u SAD-u i Evropi.

Mainloop, sa sedištem u Požarevcu, specijalizuje se za razvoj softverskih rešenja koja pomažu klijentima da ubrzaju svoju digitalnu transformaciju. Njihov tim se ponosi pružanjem individualnih rešenja koja zadovoljavaju specifične potrebe klijenata, u industriji nekretnina i turizma.

O Gitex sajmu

Gitex Global je centralni događaj za tehnološke inovacije, koji okuplja preko 6.000 izlagača i privlači više od 180.000 posetilaca iz celog sveta. Sajam pokriva širok spektar tehnoloških oblasti, uključujući veštačku inteligenciju, fintech, pametne gradove i sajber bezbednost. Učešće na ovom događaju omogućava kompanijama poput Mainloop-a da predstave svoja rešenja međunarodnoj publici i steknu nova partnerstva.

Izazovi i buduće prilike

Mainloop, kao i mnoge male IT firme, suočava se s izazovima prilagođavanja konstantnim tehnološkim promenama i oštrom konkurencijom na globalnom tržištu. Gitex pruža mogućnost ne samo za promociju već i za sticanje dragocenih kontakata i uvid u najnovije trendove u industriji. Učešće na ovakvom događaju otvara vrata za nova partnerstva, investicije i projekte, što će Mainloop-u omogućiti dalji razvoj i ekspanziju na međunarodnom tržištu​.

Foto: Mainloop

Za kompaniju Mainloop iz Požarevca, učešće na Gitex sajmu predstavlja korak ka međunarodnoj prepoznatljivosti. Kao deo ovog prestižnog događaja, kompanija ima priliku da pokaže Srbiju kao izvor tehnoloških inovacija i talenata. Globalna vidljivost koju Gitex pruža može dati kao rezultat nove poslovne prilike i dalje širenje poslovanja, dok istovremeno služi kao inspiracija drugim malim IT kompanijama u regionu.