Film

Venom 3: Poslednji ples u bioskopima od 24. oktobra

FOTO: Youtube screenshot

FOTO: Youtube screenshot

U finalnom nastavku trilogije, „Venom 3: Poslednji ples”, Tom Hardi se ponovo pojavljuje kao Venom, jedan od najpoznatijih i najkompleksnijih likova Marvelovog univerzuma. Ovaj film donosi zaključak uzbudljive priče o Ediju Broku i njegovom simbiotu Venomu, koja je osvojila publiku širom sveta.

Film se očekuje kao dinamičan završetak trilogije, u kojem će Edi i Venom doneti teške odluke koje će oblikovati njihov poslednji ples. Progonjeni i ljudima i simbiotima, suočavaju se s emotivnim i napetim trenucima. Njihova sudbina dostiže vrhunac, a završni deo donosi preokret koji će ostaviti snažan utisak na fanove.

Jedna od ključnih novina u „Venom 3: Poslednji ples” jeste uvođenje Knula, jednog od najstrašnijih zlikovaca iz Marvelovih stripova. Knul, poznat kao bog simbiota, donosi dodatnu opasnost i izazove za Venoma, što najavljuje intenzivne sukobe i akciju.

Film je režirala Keli Marsel, koja je takođe napisala scenario, osiguravajući doslednost u tonu i naraciji u odnosu na prethodne delove. Njene karakteristične stilističke odluke balansiraju akcione scene sa emotivnim momentima i specifičnim humorom koji je definisao Venomovu franšizu.

Glumačka postava je izuzetno jaka. Tom Hardi se vraća u ulogama Edija Broka i Venoma, dok mu se pridružuju nova lica poput Čivetela Ejfora, poznatog po filmovima „12 godina ropstva” i „Doktor Strejndž”. Džuno Templ, prepoznatljiva iz serije „Ted Lasso”, donosi svežinu u Venomov svet, dok se povratak Pegi Lu, koja igra gospođu Čen, pobrinula za dozu humora u teškim trenucima.

S obzirom na kombinaciju snažnih glumačkih performansi, dinamične akcije i emotivnih konflikata, „Venom 3: Poslednji ples” obećava uzbudljiv i zadovoljavajući završetak trilogije. Ovaj film se izdvaja kao jedan od jedinstvenih naslova u 2024. godini, koji će obradovati obožavaoce Marvela i Venomove franšize.