Društvo

Detaljno radno vreme tokom božićnih praznika

Boom93 arhivska fotografija

Boom93 arhivska fotografija

Na Božić, 7. januara, pošte u Požarevcu neće raditi, saopštila je Pošta Srbije. Kada je reč o trgovinama, neradni dan za većinu prodavnica biće 7. januar, dok će 6. januara raditi skraćeno radno vreme.

U petak 7. januara, Glavna pošta u Požarevcu neće raditi, kao ni ostale pošte u gradu.

U četvrtak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno – do 17 časova, a 27 pošta u Srbiji, čiji je spiska objavljen na sajtu Pošte Srbije, radiće do 18 časova. Pošta u Požarevcu radiće skraćeno do 18 časova.

Radno vreme trgovina

Maxi, Idea, Roda, Lidl

Na Badnje veče, 6. januara, prodavnice će raditi skraćeno, do 18 časova, dok će Božić, 7. januar, biti neradan dan za sve Maxi radnje.

Većina Idea i Roda prodavnica će 6. januara raditi skraćeno do 18 časova, neradni dan za većinu prodavnica, uključujući i Idea online prodavnicu, biće 7. januar, dok će od 2. do 6. januara važiti redovno radno vreme, navode u trgovinskom lancu Mercator-S.

Prodavnice trgovinskog lanca Lidl ne rade 7. januara, dok na Badnji dan 6. januara – rade skraćeno radno vreme, do 18 časova.

Stop shop Požarevac

Prodavnice u okviru Stop shop-a u Požarevcu 6. januara radiće skraćeno do 18 časova, dok 7. januara neće raditi.

Apotekarska ustanova Požarevac

Centralna apoteka u Požarevcu radiće tokom svih dana praznika, uključujući i božićne praznike kada će ova apoteka dežurati.

Kovid ambulanta

Kovid ambulanta Doma zdravlja Požarevac tokom praznika radiće u izmenjenom režimu. 6. januara radiće od 7 do 22 sata, dok će 7. januara lekari u ambulanti pacijente primati od 7 do 14 časova.

Punktovi za vakcinaciju neće raditi 7. januara,  a građani će vakcinu od 8 do 15 časova moći da prime 6. januara.

Zavod za javno zdravlje, testiranje

Zavod za javno zdravlje Požarevac testiranje na COVID-19 ( PCR I antigenski test) neće obavljati 7. januara, kao ni prijem uzoraka za RT PCR na SARS-COV-2 iz ostalih zdravstvenih ustanova.

Pijace

Prema podacima JKP “Komunalne službe”, sve zelene pijace u gradu radiće 7. januara.

Parkiranje u gradu

Za vreme predstojećih praznika, parking se neće naplaćivati 7. januara, saopšteno je iz JKP “Parking servis”.

Šalteri u upravnoj zgradi “Parking servisa” radiće skraćeno 6. januara do 14h.