Film

Netfliks potvrdio: Stiže nova sezona serije koja je oborila sve rekorde

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Netfliks je potvrdio da će megapopularna južnokorejska serija “Squid Game” dobiti drugu sezonu.

Malo ko je sumnjao da će Netfliks iskoristiti priliku da nastavi svoju izuzetno uspešnu seriju “Squid Game” u svojoj drugoj sezoni, a sada je platforma za striming potvrdila da se krvava alegorija nastavlja.

Reditelj Hvang Dong Hjuk bio je prvi koji je u novembru probudio nadu da će najveća Netfliksova serija ikada dobiti još jednu sezonu. Ali tek sada je popularna platforma za striming prokomentarisala da li će fanovi videti nastavak južnokorejske serije posle prve sezone.

Baner Boom93 Android aplikacija

Ted Sarandos, jedan od izvršnih direktora Netfliksa, potvrdio je u konferencijskom pozivu u četvrtak da će se “Squid Game” nastaviti, objavili su mediji koji prate američku industriju zabave.

“Univerzum “Squid Game” je upravo počeo”, rekao je Sarandos, a prenosi Varieti, sugerišući da bi serija mogla da se nastavi nakon druge sezone.

Sa svojom brutalnom pričom o ljudima koji se međusobno ubijaju u trci za novcem, koja se često čita kao metafora za društvenu nejednakost, “Squid Game” je najveći Netfliksov hit do sada.

Serija je gledana u 142 miliona domova u prve četiri nedelje nakon lansiranja u drugoj polovini 2021. godine, nadmašivši druge Netfliksove hitove poput serija “Briderton” i “Stranger Things”.

Hvang je rekao da je druga sezona u fazi planiranja, ali da je prerano da se odredi datum emisije.

U devet epizoda gledaoci prate priču o oko 500 ljudi koji su zapali u dugove. Oni se takmiče jedni protiv drugih u dečijim igrama kako bi osvojili milione novčanih nagrada. Ko izgubi umire.